Hitta bra bredband via fiber.

Få flera erbjudanden. Spara tid och pengar.

Fiberbredband – få erbjudanden kostnadsfritt

Dags för bättre, billigare och snabbare internet? Med Bredband.nu får du specialerbjudanden från flera leverantörer av bredband via fiber.

Det enda du behöver göra är att fylla i formuläret. Det går snabbt och är helt kostnadsfritt.

Så funkar det

1. Ta en minut och fyll i formuläret.

2. Upp till tre leverantörer av bredband via fiber ger dig ett specialerbjudande. De vet att de konkurrerar med varandra om dig som kund. Därför kan du vara säker på att du får deras allra bästa pris.

3. Klart! Välj om du vill tacka ja eller nej till de erbjudanden du får. Du förbinder dig aldrig till något när du använder vår tjänst.

Redo? Gå till formuläret.

Varför byta bredbandsleverantör?

Majoriteten av alla som har fiber indraget kan välja vilken leverantör av internet som de vill utnyttja. En indragen fibertråd är som en enorm motorväg som är helt tom. Beroende på hur mycket du är beredd att betala kan du nyttja olika bredd på motorvägen och leverantörerna erbjuder även paket med exempelvis tv-tjänster.

Många företag konkurrerar om att leverera bredband via fiber och du bör därför regelbundet kontrollera om du kan få ett bättre och billigare bredband. Därför finns Bredband.nu. Vi gör den processen enklare.

Möjligheterna med fiber

Fiber öppnar för nya möjligheter eftersom överföringshastigheten i de optiska kablarna är så stor. I teorin 40 Gbit/s, men i praktiken sätts begränsningar av kringutrustningen.

Med dagens applikationer gör fiber att hela familjen kan surfa, jobba, spela och streama film från flera enheter samtidigt utan problem. Morgondagens tjänster kommer med all säkerhet att kräva allt högre bandbredd. Utvecklingen av IoT (Internet of Things) innebär till exempel att allt fler prylar och enheter behöver kommunicera via internet.

Fiber står för över 60 procent av alla abonnemang på fast bredband och siffran ökar stadigt (se Post- och telestyrelsens årliga undersökning av den svenska telekommarknaden). Kopparnätet, som ger bredband via telejacket (ADSL), håller på att avvecklas och ska ersättas med fiber och mobilt bredband.

Har du inte fiber?

Bredband.nu hjälper dig hitta bäst bredbandsleverantör till din fiberanslutning. Vi kan ännu inte hjälpa dig hitta installatörer av själva fibertråden.

Vill du installera fiber kan du gå till PTS Bredbandskartan och välja fliken "sök nätägare". Kontakta sedan de nätägare som finns i närheten av din adress.

Om Bredband.nu

Bredband.nu är en gratistjänst för dig som vill ha ett bättre bredband. Tjänsten är utvecklad av IT-företaget Nettbureau – en av Skandinaviens ledande producenter av jämförelsesajter och offerttjänster. Läs mer om oss.

Få erbjudanden på bredband via fiber

Få erbjudanden

Ta 1 minut och fyll i formuläret. Välj vilken sorts bredband du vill få erbjudanden på.

Efter att du har fyllt i formuläret blir du kontaktad av upp till 3 bredbandsleverantörer som ger dig sina bästa erbjudanden.

Fyll i formuläret

Jämför leverantörer

Du slipper leta efter bredbandsleverantörer i ditt område. Vi gör det åt dig.

När du har fått dina erbjudanden kan du enkelt jämföra de olika bredbandsleverantörernas priser.

Jämför bredbandsleverantörer

Välj bästa erbjudandet

När du har jämfört dina erbjudanden behöver du bara välja det du tycker är bäst.

Det är gratis och bindningsfritt att få erbjudanden genom Bredband.nu. Om du inte är nöjd med något av erbjudandena kan du därför enkelt tacka nej.

Få erbjudanden nu

check icon

Spara tid.

Lägg inte tid på att hitta olika leverantörer och leta erbjudanden. Låt leverantörerna komma till dig.

check icon

Spara pengar.

Leverantörerna vi hämtar erbjudanden från vet att de konkurrerar med andra. Därför ger de dig sina bästa priser.

check icon

Alltid gratis.

Du använder vår tjänst utan några som helst bindningar. Det är helt upp till dig om du vill tacka ja eller nej till något erbjudande.

Få billigare bredband nu