Så hjälper vi dig till ett bättre bredband

Bredband.nu är en anbudstjänst och en guide till den svenska bredbandsmarknaden. Genom oss skaffar du ett snabbt och billigt bredband anpassade till dina behov. Enkelt, kostnadsfritt och med skyddade personuppgifter.


Hundratusentals nordbor har använt våra tjänster.

Nettbureau

Verksamt i tio europeiska länder – däribland Sverige, Norge, Danmark, Tyskland och Spanien

Utnämnt till snabbväxande Gasell-företag nio år i rad

Driver över 60 anbudstjänster

Hjälper företag och konsumenter att hitta varandra

På din sida

Genom att fylla i formuläret på Bredband.nu kopplar vårt system ihop dig med bredbandsoperatörer som vill erbjuda sin bästa lösning. Upp till tre av dem får möjlighet att kontakta dig via telefon eller e-post.

Bredbandsföretagen vet att de konkurrerar med andra och ger dig därför ett bra erbjudande, men det står dig fritt att tacka nej.

Lång erfarenhet

Bredband.nu drivs av företaget Nettbureau som är en av Skandinaviens ledande producenter av jämförelse- och anbudstjänster. Vi har lång erfarenhet av marknaden för vardagsnära produkter och har genom åren hjälpt tusentals människor till bättre avtal på el, lån, försäkringar och bredband. Vi erbjuder dessutom liknande lösningar för larm, värmepumpar, mäklare, nyckelfärdiga hus med mera.

Läs mer om Nettbureau och våra tjänster här.

Kundservice

Vanliga frågor och svar om Bredband.nu hittar du här: Kundservice och kontakt.

Om dina personuppgifter

För att använda vår tjänst måste du lämna ifrån dig personlig information i formuläret. För oss är det av allra största vikt att du känner dig trygg med det och att du litar på att vi inte använder informationen till något annat än att ge dig möjlighet till ett bättre bredband.

Läs gärna vår dataskyddspolicy.

Säljer du bredband?

Allt fler upptäcker de högkvalitativa leads som Bredband.nu genererar. Din försäljningsorganisation kan också ta del av denna resurs. Hör av dig till David på Nettbureau för att få veta mer om möjligheterna.

David Oliva, Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Företagsinformation

Nettbureau AS Filial Sverige
Organisationsnummer: 516411-5551

Adress:
Heliosgatan 11
120 78 Stockholm

E-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..